Stockhorvan træpiller er bæredygtigt produceret ved hjælp af en dyr fremstillingsproces

Stockhorvan træpiller er bæredygtigt produceret ved hjælp af en dyr fremstillingsproces. Derfor opfylder de også ekstremt strenge krav, som sikrer, at de kan kategoriseres som biobrændsel af højeste kvalitet. Det er træpiller, der er særligt velegnede til dem, der har en moderne pilleovn. Stockhorvan træpiller brænder usædvanligt effektivt og er derfor altid en sikker vinder. Så hvis du er på udkig efter nye træpiller til din pilleovn, er Stockhorvan træpiller et godt valg! Udover et fantastisk produkt får du også en god kundeservice, som hjælper dig hele vejen til det rette køb. På den måde kan du være sikker på, at du helt sikkert får det rigtige produkt og til den rigtige pris. God fornøjelse med dit næste køb af træpiller.

Stockhorvan træpiller har alle et utroligt højt energiforbrug

Stockhorvan træpiller har alle et utroligt højt energiforbrug. Faktisk er energiindholdet så højt som 4,8 MWh pr. ton. Det betyder, at du sagtens kan forvente at få meget ud af dine træpiller. Og som om det ikke var nok, så sørger Stockhorvan faktisk også for, at deres træpiller giver den absolut bedste brugeroplevelse. De har nemlig produceret træpiller, der har et askeindhold på blot 0,3 %. Det er en af de absolut laveste procenter på markedet, og det matches af meget få andre producenter. Du kan også altid regne med en god forbrænding af træpillerne, da Stockhorvan træpiller er nogle af de mest førsteklasses træpiller, der findes på markedet i dag. Hvis du er på udkig efter en topkvalitet.

Stockhorvan træpiller er fremstillet af komprimerede træflis og savsmuld

Stockhorvan træpiller er fremstillet af komprimerede træflis og savsmuld. Typisk anvendes gran, fyr og bøg, men andre træsorter kan også anvendes. Både savsmuld og spåner stammer normalt fra affald fra træindustrien, og da begge dele anvendes i produktionen af træpiller, produceres træpillerne så vidt muligt ved hjælp af genbrugsmaterialer. Og det betyder naturligvis, at træpiller er en yderst miljøvenlig opvarmningsmetode. Stockhorvan træpillebrændsel er også et meget rent brændsel. Når det brændes, produceres der meget lidt aske eller røg. Det gør det til et godt valg for dem, der er på udkig efter en miljøvenlig og ren brændselsmulighed.