Til den modebevidste kvinde – her skal du shoppe kvalitetstøj

Som modebevidst kvinde tænker vi meget over, hvad vi iklæder os, før vi træder ud af hoveddøren. Uanset om man skal i skole, på arbejde eller ud og ses med vennerne, så føler man sig bedst tilpas, hvis man er iklædt et outfit, som spiller fra top til tå.

Hos det danske tøjbrand ICHI finder du feminint og stilrent tøj i unikke designs. ICHI er et brand, som er kendt for at være “nemt at bruge og nemt at elske.”

Dansk modetøj til enhver smag

ICHI er et dansk brand, som har eksisteret siden 1999. Selvom ICHI er et forholdsvis gammelt brand, så er de eksperter i at følge med den omskiftelige mode gennem årene.

Deres dygtige designere har altid en finger på pulsen af den danske modeverden, og i takt med at stilen ændrer sig, så gør deres kollektion det også.

Dog kan du altid finde de tidløse tøjartikler, som den klassiske sorte ICHI cocktail kjole, business casual blazer eller enkle t-shirts.

Moderne tøj der ikke vælter budgettet

Er du en person, som skifter stil som vinden vender? Det er de færreste, som bruger den samme cardigan og de samme jeans i 10 år. Moden ændrer sig også hele tiden, og hvis man gerne vil følge med, så skal tøjet i garderoben også opdateres jævnligt.

Hvis du gerne vil købe nyt moderne tøj og accessories til en overkommelig pris, så skal du shoppe hos ICHI. ICHI har alt fra tasker, kjoler, jakker og bluser til budgetvenlige priser.

Hvad kan du finde hos ICHI?

ICHI opdaterer hele tiden deres kollektion for at følge med i, hvad der rører på sig i modeverdenen lige nu og her.

Fru & Frøken tilbyder dig et bredt sortiment af ICHI modetøj som ICHI kjoler, ICHI jakker og ICHI bukser til både hverdag og fest. Hos Fru & Frøken er du garanteret at finde moderigtige styles, som din garderobe ikke kan undvære.

Varierende kollektion fra sæson til sæson

Om sommeren kan du købe farverige ICHI kjoler i sommerens flotteste farver og om vinteren kan du shoppe varme sweatre og ICHI jakker, som kan holde dig dejlig varm på de kolde dage.

Uanset sæson kan du altid finde både fest- og hverdagstøj. Køb en festlig ICHI kjole til hjul, et par ICHI bukser til en dag på kontoret eller en farverig ICHI blazer til din næste jobsamtale.