To restauranter i Sydhavnen du ikke må gå glip af

Det er ikke altid, at turister finder vej til den sydlige del af København og det er bestemt en skam. For her gemmer Sydhavnen sig, med et unikt mix af moderne arkitektur, Sluseholmens havnebad, fantastisk bynatur, fiskerihavnen og mange forskellige atypiske og traditionelle spisesteder, der serverer lækre retter lige ud til de smukke kanaler. 

Leder du efter en restaurant i Sydhavnen, så har vi to styks du ikke må gå glip af, når du besøger kanalbyen, hvor du er tæt på natur, havudsigt og grønne områder. 

Spiseriet Teglholmen – Sydhavnens samlingspunkt

På denne restaurant i Sydhavnen finder du en lille del af Frankrig med en solrig terrasse over vandet. Spiseriet Teglholmen henter inspiration fra det franske køkken, men gør sig interessant ved, at alle i køkkenet er med til at sætte sit individuelle særpræg på madoplevelserne. Maden er allemandseje og det fungerer – for gæsterne får en udsøgt anretning af slagsen man gerne vil have flere af. 

Det er ikke kun madoplevelserne, der triumferer på denne restaurant i Sydhavnen. Her er lokationen også fantastisk og en vidunderlig komplement til menuen. Spiseriet Teglholmen ligger over vandet, med smuk udsigt til både hav og grønne arealer. 

Ønsker man at nyde en kold øl på en solrig dag, eller en lækker og unik gin og tonic, et udsøgt måltid eller bare en kop kaffe, så kan man få en fantastisk oplevelse hos Spiseriet Teglholmen. Der er åbent alle ugens dage, hvor man kan nyde både frokost og middag, mens man kigger ud over solnedgangen. Den franske inspiration i den gamle Sydhavn er en oplevelse man ikke skal gå glip af. Der er desuden mulighed for at afholde bryllup i sydhavn.

Café Pyt – kaffebar med mere

Her finder du både en café og en boghandel på samme lokation. Café Pyt er stedet, hvor man kan sætte sig for en kort eller lang stund og få serveret en kop økologisk kaffe og nyde en dejlig brunch, som er lige så økologisk. Det er ikke stedet, hvor der er et stort udvalg i menuen, men oplevelsen hos Café Pyt er særlig – især når man elsker at være en bogorm. 

Der er en sydeuropæisk tanke for menuen hos denne restaurant i Sydhavnen med oste, oliven, pate, vildsvin og andebryst. Ud over brunch, serverer Café Pyt også en tapas anretning. Og skinner solen og ønsker man noget koldt til ganen, så kan der hurtigt findes en tjekkisk eller belgisk øl frem, glutenfri øl, eller en sprudlende dansk gin over isterninger. Café Pyt er den lille oplevelse, der på mange måder bliver stor.