Tøj og mode – sommer trends i 2021

2020 har været et stille år for tøj og mode. Det var året, hvor trends og styles blev skiftet ud med sweatsæt. Med det nye år er der dog atter kommet gang i nye trends og tendenser indenfor tøj og mode, og sæsonen ser ud til at bære præs af både dristige og stilfulde designs. Indtil videre har vi især set oversized blazere, tasker i pangfarver – og naturligvis mundbind i adskillige designs. Er du én af dem, der er helt vild med tøj og mode, og ønsker du derfor også altid at være med på de nyeste og mest populære trends? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig læse meget mere om de trends, der forventes at være i fokus her til sommer lige her. Du kan dog også smutte over på OnlineToj.dk. Her kan du læse meget mere om populære brands, tidens tendenser og meget, meget mere.

Tøj og mode, der får dig til at se højere ud

Den første trend indenfor tøj og mode, du kommer til at se i sommeren 2021, er lange boyfriend jackets med skulderpuder. Med en sådan jakke kan du nemt og hurtigt skabe en lang silhuet, og du har mulighed for at lege med former, der er inspirerede af 80’erne. Er du således helt vild med tøj og mode, der får dig til at se en tand længere ud? Så er denne trend lige noget for dig. Skulderpuderne hjælper dig nemlig netop med at skabe en silhuet, der ser længere ud, end hvad realitet er. Det er en jakke, der er perfekt at rocke sammen med lædershorts eller –bukser for en ultramoderne stil. Farver der passer til denne trend indenfor tøj og mode er desuden pulverblå, grålige nuancer samt helt neutrale farver som beige.

Sorte mundbind er og forbliver populære!

Noget, vi nok ikke kommer udenom allerede i 2021, er desuden mundbind. Og når det kommer til at beskytte dig selv, kan du lige så godt sørge for at gøre det på en stilfuld måde. En trend indenfor tøj og mode er især sorte mundbind, der er nemme at bruge til stort set ethvert outfit. Brug alt fra en rød trenchcoat til en bodysuit i en neutral farve, og se således usædvanlig stilfuld ud. Med et sort mundbind har du mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.