Tøj, der ikke forhindrer dig i at give los på skaterrampen

Du kan nemt støde på diverse bump på vejen, når du er på udkig efter tøj, som både er behageligt, stilet og ikke mindst slidstærkt at bevæge dig i, hvis du bevæger dig meget og for eksempel skater. Som skater risikerer du ofte at falde på ru og hårde overflader, men dette skal helst ikke gå ud over dit tøj.

Dickies

Fordi det er et så udtalt problem blandt skatere og også dem, der laver tricks på løbehjul, er der flere mærker efterhånden, der har valgt at løse problemet ved at målrette sig skaternes behov i tøjverdenen. Heriblandt er dickies – et tøjmærke, der har eksisteret i adskillige år og specialiserer sig i enkel streetmode, der er holdbart og komfortabelt at have på.

Både mode og komfort

Når du står på skateboard – hvad enten det foregår i en skaterpark udendørs eller indendørs eller på gaden, hvor du udfører mindre tricks på asfalt og fliser – vil du sandsynligvis mene, at et af de vigtigste krav til dit tøj er bevægeligheden og fleksibiliteten. Det er ikke optimalt at køre og se godt ud i sit outfit, hvis tøjet samtidig forhindrer én i at køre de løb, man burde kunne køre. Det er, ligesom du ikke køber bukser, der er så lange, at du går og træder i dem.

Til nybegynderskateren

Er du nybegynder i skateruniverset, ønsker du sikkert at komme godt fra start. Det kan du eksempelvis sikre dig ved at undersøge udstyret grundigt, inden du bruger penge på det. Sørg for eksempel for at købe et skateboard i en størrelse, der passer til dig, og er fra et mærke, der har styr på skating. Derudover er det vigtigt at huske at bruge hjelm og evt. knæ- og albuebeskyttere, da det er en farlig sport, hvis ikke du er beskyttet, når du falder.