Trænger de gamle havemøbler til at blive skiftet ud?

Sommertiden er startet, man begynder at trække ud fra sit vinterhi og nyde det gode danske sommervejr. Men er du en af dem der nemt bliver solbrændt? Og derfor holder igen med at gå ud? Så læs med alligevel. Det her er nemlig for alle, nemt solbrændt eller ej.

Ryk stuen udenfor i haven

Når man bruger så mange timer på at sidde udenfor i haven, skal man da også sidde godt. Slænge sig i havemøblerne, på samme måde som man gør inde i den bløde sofa og lænestolen der føles som om den giver et kram. Havemøbler behøver ikke kun være hårde plasticstole, man ikke er helt sikker på, knækker under en, når man sætter sig, selvom man gør sig meget umage med at sætte sig forsigtigt. Stort udvalg fra Cane Line gør det nemt for dig at finde lige præcis det havemøbel, du har lyst til at slænge dig i. De giver dig samme tilfredsstillende sidde-oplevelse, mindst lige så meget som den inde i stuen. Den eneste forskel er, at de ren faktisk kan tåle at stå ude i regnvejr, de dage solen bestemmer sig for ikke at vise sig frem.

Sådan kan du nyde solen uden at blive solbrændt og undgå overforbrug af solcreme

Undgår du helst at bruge solcreme? Men fortryder det om aftenen, når du ligger i sengen og kan mærke det hele bare brænder? Når man først er solbrændt, bliver man nødt til at passe på resten af sommeren og det er der ikke meget sjov i. Men hvis du forebygger det allerede fra start af, kan du få meget mere ud af solens stråler. Du kan overveje om du skal investere i en parasol, som du kan købe fra cane line, sammen med de andre møbler. På den måde kan du stolt vise en stilet og matchende ude stue frem.