Tre gode grunde til at tage på rideferie i Island

Kunne du godt tænke dig at komme ud på en spændende ferie, hvor du kan opleve en masse ting på en lidt anderledes måde, end man normalt gør det? Så er en rideferie i Island helt sikkert noget for dig.

Island har nemlig så meget at byde på, og med en rideferie kommer ud til at se det på en helt anden måde, end man normalvis gør, når man rejser i bil eller andre køretøjer.

Herunder kan du læse tre gode grunde til, at en rideferie i Island er det helt rigtige valg.

1. Den smukke natur

Island er et fantastisk land, der er kendt for sin barske natur, hvor man kan opleve alt fra bjerge, vandfald og gletsjere inden for det samme område. Det er ikke en mulighed, man får i særlig mange lande på kloden, men det gør man altså her.

Når du samtidig vælger at tage oplevelse på hesteryg, så kommer du helt tæt på alle disse fænomener – og tro os, der findes ikke meget bedre end at ride på hesteryg rundt om bjerge, vandfald og gletsjere.

2. Vulkaner

Det skulle da måske lige være, hvis det var rundt om en vulkan. Island er naturligvis kendt for sine mange vulkaner, og mange tager da også udelukkende til Island, fordi man gerne vil se og komme helt tæt på en vulkan.

En af de mest populære er Hekla, som ligger i det sydlige Island, og her er det også muligt at udforske landskabet og naturen på hesteryg, mens man har udsigt til den store vulkan. Det finder man ikke mange andre steder.

3. Nordlys

Fra september – april i Island er der mulighed for at se at af de smukkeste naturfænomener, der findes. Det er selvfølgelig nordlys, vi tænker på her. Her er der naturligvis også mulighed for at kombinere en rideferie med afslapning i de varme kilder.

Det kan du gøre om dagen, og når mørket falder på, og himlen er klar til at vise nordlys – også kendt som Aurora Borealis – så kan du blot gå udenfor og kigge op. Og det vil du sent glemme, hvilket også gør sig gældende for en rideferie i Island.