Vær beredt til vinteren med en god minkjakke og uldstrømper

Når du alligevel skal gå vinteren i møde, kan du lige så godt gøre det med stil. Pelsjakken har i lange tider været dét stykke overtøj, der definerede de mest populære vinterlooks for kvinder. Pelsjakker laver af minkpels har et tidløst udseende, virker altid prangende uanset form og farve, og de giver fantastisk komfort. Overvejer du at få fingrene i en minkjakke, før du skal traske rundt ude i sneen?

Minkjakke med vandrette syninger er standarden

Fælles for de fleste minkjakker er det horisontalt orienterede design med masser af brede streger, der går på tværs af jakken og giver indtryk af balance. Dette er dog ikke et universel design blandt minkjakker. Hvis du ønsker en jakke med mere dynamisk design, kan du vælge én med skråtstillede syninger – eller med syninger der ligger på tværs af hinanden og giver hele jakken vejnetagtigt look.

Pelsjakker kan du få i naturlige og kunstige farver

Selvom naturen ikke just byder på så mange krebsrøde eller lilla mink (hvis de overhovedet findes på et laboratorie et sted), skal dette ikke stoppe dig fra at få dig en pelsjakke med en pirrende eller afslappende nuance af rød, lilla, himmelblå eller cognacbrun. Pels kan farves ligesom tekstiler, så du kommer ikke til at skulle stille dig tilfreds med et smalt farvespekter. Der er farver for enhver smag.

Supplér minkjakken med strømper strikket af billigt uldgarn

Hvis du smider en pelsjakke over skuldrene, hvad gør du så med fødderne? Til vinterlooket går en minkpels godt sammen med strømper af uld, og du kan nemt finde billig uldgarn i forskellige farver og blandinger mellem uld og andre materialer. Er du kreativt indstillet, kan det at strikke dine helt egne uldstrømper være et godt efterårsprojekt og en sjov aktivitet at lave med andre kreative sjæle.