Wheat – Termotøj til børn

Wheat er et dansk børnemodemærke, der er kendt for sine stærke skandinaviske designtraditioner, unikke stil og komfort. Wheat tilbyder en perfekt pasform, der sikrer dit barns mobilitet, når det leger udendørs. Wheat’s rødder går tilbage til 2002, hvor parret Charlotte og Peter Galsgaard vandt mange børnefamiliers hjerter. Deres mål med Wheat var at skabe et dansk brand, der lavede børnemode med et klart design-DNA med børn i fokus. Charlotte og Peter ønskede at lave børnetøj af høj kvalitet med naturlige og slidstærke materialer produceret på en ansvarlig måde. I dag fortsætter Wheat med at producere smukt tøj til børn, der både er stilfuldt og komfortabelt.

Stort udvalg af Wheat børnetøj

Hos Wheat mener de, at forældre skal elske det tøj, som deres børn har på, lige så meget som børnene selv gør. Derfor designes kollektionerne med både forældre og børn i tankerne. Tøjet er fremstillet af materialer af høj kvalitet og designet til at holde længe. Men det er også smukt at se på med minimalistiske designs og afdæmpede farver, der vil behage enhver forælders øje. Så hvis du leder efter tøj, som dine børn vil elske, og som vil få dig til at smile, hver gang du ser det, så køb Wheat.

Prisvenligt og rummeligt børnetøj fra Wheat

Børnetøjet er prisvenligt og derfor et godt valg til basisgarderoben. Pasformen er rummelig, og Wheat bruger kun den blødeste kvalitet til deres basistøj, termotøj, regntøj og overtøj hele vejen igennem. Du kan få Wheat til baby i størrelserne 56 cm, 62 cm, 68 cm, 74 cm, 80 cm, 86 cm og 92 cm. Kollektionerne til pigerne har masser af glade, lyse pastelfarver, flotte blomsterprint og feminine detaljer som flæser og pufærmer. Til drenge er det støvede lyseblå farver med enkle striber eller tern, der er perfekte til at lægge i lag. Leder du efter stilfuldt og slidstærkt overtøj til både sommer og vinter? Wheat har styr på det! Hos House of Kids har findes et stort udvalg af funktionelt og praktisk Wheat overtøj, der er perfekt til vådt og koldt vejr. Udvalget af Wheat vinterjakker omfatter fleeceforede modeller med refleksstriber og aftagelige hætter, både med og uden syntetisk pels. Og til de regnfulde dage er der et stort udvalg af Wheat regnjakker i forskellige stilarter og farver.