Woden sneakers – de rigtige sko til sommeren

Sneakers er den type sko, der altid holder. De er perfekte til stort set alt – hvad end det gælder en rask gåtur gennem den pulserende bymidte eller en sommerfest med vennerne. Sneakers er både lette og praktiske, og du kan kombinere dem med et utal af outfits. De er f.eks. supersmarte til jeans, men også til kjoler og andet festtøj, der gerne må dresses lidt ned, så det ikke virker alt for formelt. Og dine fødder får det så meget bedre i et par sneakers end spidse laksko eller høje stiletter. Er du på jagt efter nye sneakers med en moderigtig twist til denne sommer? Så lad dig endelig friste af de smarte Woden sneakers.

Woden sneakers med flotte detaljer i fiskeskind

De smarte Woden sneakers hylder de skandinaviske designværdier ved at kombinere det moderigtige look med et bæredygtigt design, hvor der hverken bliver gået på kompromis med konstruktion eller smarte farvevalg. Dine Woden sneakers har ganske enkelt hele pakken. Du kan købe dine smarte Woden sneakers gennem den danske webshop Læsøshoppen, hvor du både kan finde ensfarvede og multifarvede modeller – alt efter hvilket look du går efter.

Genanvendte materialer

Woden producerer sko til kvinder og børn. Et af de vigtigste kendetegn i produktsortimentet er brugen af bæredygtige materialer. Skoene har bl.a. detaljer i fiskeskind, der er et restprodukt fra fiskeindustrien på Island, ligesom der bliver anvendt både genanvendt polyester fra plasticflasker og genbrugsgummi. Komforten kommer især fra de bløde indersåler med PU-skum og det velkendte Woden-kork. Det giver dig både et godt design, en høj komfort og en god samvittighed.

Sandaler – et godt supplement til dine Woden sneakers

Der er faktisk kun ét problem med sneakers – de giver ikke meget sol på tæerne. Så hvis sommeren står for døren, kan du passende supplere dine smarte Woden sneakers med et par sandaler, der også forhandles hos Læsøshoppen. De flade sandaler er meget eftertragtede, når sommeren står for døren. Det giver luft til fødderne, når dine sneakers bliver for varme. Du kan hos Læsøshoppen finde et godt udvalg af kvalitetssandaler, der er ultraholdbare, selvom du bruger dem dag efter dag. Samtidig er de særligt udvalgt med henblik på komfort, så de føles både bløde og lette på foden, når du bevæger dig rundt. Så et par smarte Woden sneakers og sandaler er den perfekte sommer kombination – du behøver faktisk ikke at pakke andre sko i feriekufferten.