Yoga blok fremstillet i 100% natur kork

Mangler du nyt yogaudstyr? Ønsker du beskytter miljøet, og går du meget op i økologi? Så bør du overveje at anskaffe dig en yoga blok i kork.

Yoga bliver en mere og mere populær motionsform for både yngre og ældre, mænd og kvinder. Du får bevæget alle muskler, samtidig med at det handler om at trække vejret og slappe helt af. Dette benytter flere og flere efter en lang dag på arbejde, hvor man kan få lov til at tømme hovedet for tanker i en ellers travl hverdag.

Af hensyn til vores globale økosystem produceres sådan en yoga blok af naturlig kork granulat fra kork eg, som vokser i Portugal. Der er god tyngde i alle disse blokke, således at de kan give optimale støtte. En yoga blok i kork er velegnet til bl.a. Hatha yoga, Iyengar yoga og Restorativ yoga, og så er de yderst miljøvenlige. Blandt det store udvalg finder du også massagebolde og -ruller til at massere muskler og bindevæv i samme håndlavede kvalitet som blokkene. Der findes også yogablokke i flere forskellige former og størrelser, som hver især egner sig efter, hvilken form for støtte du har brug for under din yogapraksis.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste yoga blok.

Få hjælp til øvelser med en yoga blok

Alle yoga blokke i kork er yderst holdbare, og så giver de desuden en behagelig og naturlig fornemmelse, når de er i brug. Du er desuden sikret et let greb samt høj komfort, da de alle har bløde og afrundede kanter og hjørner. Du kan med stor fordel anvende din yoga blok til almindelig yoga samt pilates, da de giver en perfekt støtte, samt du kan bruge den til løft og grounding i stillingerne. En yoga blok er således et yderst praktisk træningsredskab, som naturligvis kan bruges til mange andre ting end blot yoga. Yogablokkene vejer ikke særlig meget, og de er perfekte, hvis du har brug for lidt hjælp til at udøve nogle komplicerede stillinger.

En yoga blok er specielt god, hvis du har svært ved at holde balancen i dine øvelser. Skal du eksempelvis lave en øvelse, hvor du skal bøje dig forover, og kan du ikke nå gulvet med dine håndflader, så kan du her bruge din yoga blok i stedet. Du kan hermed holde fuldt fokus på spændingen i din krop, og du får på denne måde en langt bedre fornemmelse af øvelserne.